Manga okurken “ben bunu daha iyi çevirirdim” diyenler aranıyor!

Başlatan Sho, 19 Haziran 2025, 01:37:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ShoKonuyu Başlatan

Selamlar. Yeni kurduğumuz fansub ekibimiz Mangatachi için çevirmen ve editör arıyoruz. Kimseye "haftada şu kadar saatini ayırmalısın" gibi şart koymuyoruz. Tecrübe istemiyoruz, zorunlu seri vermiyoruz. Her şey tamamen gönüllülük esasına dayanıyor.

Çevirmenler için: En az B1 seviyesinde İngilizce tecrübe gerekmiyor. Haftada en az 1 bölüm çevirmeniz yeterli. Çevirmek istediğiniz seriyi kendiniz seçebilirsiniz. "Katılmak istemiyorum ama bağımsız çeviri yapmak istiyorum" diyorsanız, sadece çevirinizi yapın, editini biz yaparız. İstediğiniz yerde paylaşabilirsiniz, iş birliği gibi düşünebilirsiniz.

Editörler için: Şu an çok fazla editörümüz var ama öğrenmek isteyenlere kapımız açık. Telefon ya da bilgisayar fark etmez. Temizlik ve dizgi işlerini her ikisi için de öğretiyoruz.

Ama en önemlisi: Lütfen sabırsız kişiler başvurmasın. 2-3 gün uğraşıp bırakacak kişilere ayıracak vaktimiz yok. Bizim de zamanımız değerli, kimse robot değil. Sabırlı ve gerçekten bir şeyler öğrenmek isteyen insanlarla çalışmak istiyoruz.

Özetle: Haftalık en az 1 bölüm, sabır ve istek yeterli. Ücret veremiyoruz, tamamen gönüllü bir ekip. Katılmak istersen: discord: sho442